Нутритивни вредности во 100 грама 
Калории
Протеини
Јаглехидрати
Масти


 
318 kcal
16,39 гр
63,94 гр
    7,6 гр


 
ПотеклоМодификацииПакување
100 % природноБез ГМОЌесичка / Тегличка
Таратур микс (Anethum graveolens, Allium sativum, sal), претставува мешавина од зачини која ги содржи зачините копар, лук во гранула и сол. 

Достапен во: Тинекс, Рамстор, Жито маркет, Стокомак, Веро, Пакет.мк, Маркет Зур, Кипер, Кам, Гранап, Гиго Трејд, Омер Компани, Дил Маркетс, Атва Маркет, Балкопром, Футура, Дисконт М, Рисал.