Нутритивни вредности во 100 грама 
Калории
Масти
Јаглехидрати
Протеини
Сол (натриум)
Витамин А

Витамин Ц
 
475 kcal
  32,38 гр
 50,5 гр 
6,71 гр
  18  мг
     40.000 µg
21 мг (26,25%)
      
ПотеклоМодификацииПакување
100 % природноБез ГМОЌесичка / Тегличка
Достапен во: Тинекс, Рамстор, Жито маркет, Стокомак, Веро, Пакет.мк, Маркет Зур, Кипер, Кам, Гранап, Гиго Трејд, Омер Компани, Дил Маркетс, Атва Маркет, Балкопром, Футура, Дисконт М, Рисал.