Нутритивни вредности во 100 грама 

Калории
Масти
Јаглехидрати
 од кои:
- шеќери

Протеини
Сол (натриум)
Вода
Витамин Ц
Калиум
 
 
ПотеклоМодификацииПакување
100 % ОрганскиБез ГМОТегличка
Достапен во: Тинекс, Рамстор, Жито маркет, Стокомак, Веро, Пакет.мк, Маркет Зур, Кипер, Кам, Гранап, Гиго Трејд, Омер Компани, Дил Маркетс, Атва Маркет, Балкопром, Футура, Дисконт М, Рисал.