„Ние го правиме вашето јадење повкусно.”

Рајска Градина е македонски бренд кој постои од 2008 година со широка палета на производи.

Рајска Градина пакува и дистрибуира зачини, семиња, суво овошје и зеленчук. Произведува макала од лук и путери од јаткасти плодови.

Производите се наоѓаат во малопродажба во маркетите на: ТИНЕКС, РАМСТОР, ВЕРО, ЖИТО, КАМ, СТОКОМАК, ГИГО ТРЕЈД, ГРАНДПРОМ ЗУР, ОМЕР КОМПАНИ, МБ ИЛИНДЕН, ГРАНАП, ФУТУРА Прилеп и мн.други низ цела Македонија.

Фестивал на чај

Проект на Здружението на граѓани Дијалог од Скопје кој започна во 2014 год. и континуирано се реализира веќе трета година по ред. 

Сите компоненти опфатени на Фестивалот на чај, се остварливи единствено со извонредната соработка со луѓето, фирмите, Институтите во чиј фокус на работа или култура на дејствување е чајот како производ од природата.