ПотеклоМодификацииПакување
100 % ПриродноБез ГМОЌесичка
Семките од тиква се сметаат за лековити повеќе од 3.000 години, во најразлични култури низ целиот свет. Семките изобуливаат со магнезиум, калциум, калиум, железо, цинк и витамин К и нудат многу здравствени придобивки.

Достапен во: Тинекс, Рамстор, Жито маркет, Стокомак, Веро, Пакет.мк, Маркет Зур, Кипер, Кам, Гранап, Гиго Трејд, Омер Компани, Дил Маркетс, Атва Маркет, Балкопром, Футура, Дисконт М, Рисал.