ПотеклоМодификацииПакување
100 % ПриродноБез ГМОЌесичка
Црно семе Nigela Sativa е познато по своите лековити својства и богато е со есенцијални масни киселини, витамини од групата Б, растителни влакна, каротин и железо. Се користи како зачин, се додава во салати, пецива и сл.  а може да се употреби и за подготовка на чај.

Достапен во: Тинекс, Рамстор, Жито маркет, Стокомак, Веро, Пакет.мк, Маркет Зур, Кипер, Кам, Гранап, Гиго Трејд, Омер Компани, Дил Маркетс, Атва Маркет, Балкопром, Футура, Дисконт М, Рисал.