3 ВИДА НА ЧИА ПОЈАДОК - ПОСЕН И МРСЕН

Рецепт за чиа пудинзи во кои се користат две фиксни состојки и останати додатоци. Исто така може да се подготват како посна или мрсна варијанта.

Прочитај повеќе

7 придобивки од лешниците

Лешниците може да го подобрат здравјето на една личност. Прочитајте ги седумте придобивки од путерот од лешник.

Прочитај повеќе