3 ВИДА НА ЧИА ПОЈАДОК - ПОСЕН И МРСЕН

Рецепт за чиа пудинзи во кои се користат две фиксни состојки и останати додатоци. Исто така може да се подготват како посна или мрсна варијанта.

Прочитај повеќе