social image
 
„НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАШИТЕ ЈАДЕЊА ДА БИДАТ ПОВКУСНИ
Рајска Градина е македонски бренд кој постои од 2008 година со широката палета на производи. Рајска Градина пакува и дистрибуира зачини, семиња, суво овошје и зеленчук. Произведува макала од лук и путери од јаткасти плодови.

Производите се наоѓаат во малопродажба во маркетите на: ТИНЕКС, РАМСТОР, ВЕРО, ЖИТО, КАМ, СТОКОМАК, ГИГО ТРЕЈД, ГРАНДПРОМ ЗУР, ОМЕР КОМПАНИ, МБ ИЛИНДЕН, ГРАНАП, ФУТУРА Прилеп и мн.други низ цела Македонија.
"Зачините, не само што го надополнуваат задоволството што го нуди јадењето, туку и ја подобруваат желбата за живот, позитивно дејствуваат на здравјето на луѓето , доколку се употребуваат во препорачливи дози, и доколку се следат упатствата за употреба."
 -Тојшер
7 придобивки од лешниците 14.07.2022 Лешниците може да го подобрат здравјето на една личност. Прочитајте ги седумте придобивки од путерот од лешник. Види детали
Tаратур салата мезе и оброк 01.06.2022 Топлите денови се совршени за ова мезе! Ние ја испробавме оваа таратур салата со друштвото и ви гарантираме дека од сите... Види детали
Зачинот кој ја крие тајната за добра Цезар салата 16.02.2022 Интересниот тарагон е „витален“ зачин од кујната на многу европски земји, а посебно е познат и користен во Франција. Важ... Види детали
Види ги сите нови блог статии