Нутритивни вредности во 100 грама 
Калории
Протеини
Масти
Јаглехидрати
-природни влакна
-шеќери
Вода
Натриум
Калиум
Калциум

Железо
Магнезиум
Фосфор
Цинк
Витамин
573 kcal
17,73 гр
49,67 гр
 23,45 гр
   11,8 гр
     0,3 гр
   4,69 мг
           11 мг     
    468 мг
      998 мг 
  14,55 мг
     481 мг
     895 мг

    7,75 мг
Б3
ПотеклоМодификацииПакување
100 % ПриродноБез ГМОЌесичка
Интегрален сусам

Достапен во: Тинекс, Рамстор, Жито Велес, Грандпром Зур, Гиго Трејд, Принц, Гранап, Омер компани, Денар дисконт, МБ Илинден, Футура, Меше промет, Шопе, Карат, Семафор, Балкопром, Монтенегро.