Нутритивни вредности во 100 грама 

Калории
Масти
Јаглехидрати
 од кои:
- шеќери

Протеини
Сол (натриум)
Вода
Витамин Ц
Калиум
 
1070 kj/255 kcal
   4,2-15,5 % 
 64,81 гр
 
  0,640 гр
  10,95 гр
       44 мг
  10,51 гр
       21 мг
   1259 мг

     

 
ПотеклоМодификацииПакување
100 % ОрганскиБез ГМОЌесичка