Нутритивни вредности во 100 грама 
Енергија
Масти
Јаглехидрати
 од кои: 
-шеќери
Природни влакна
Протеини
Сол (натриум)
Вода
Витамин А
Витамин Е
Витамин К
Витамин Ц
Витамин Б3
Бета Каротен
Калциум

Фосфор 
Магнезиум 
Железо
Калиум
1033 kj/247 kcal
  1,24 гр
   80,59 гр 
 
    2,17 гр
  53,10 гр
     3,99 гр
         10 мг
     10,58 гр
        295 UI
       2,32 мг
       31,2 мг
       3,80 мг
     1,332 мг
          112 mcg
       1002 мг 

         64 мг
        60 мг
      8,32 мг
        431 мг
ПотеклоМодификацииПакување
100 % природноБез ГМОЌесичка / Тегличка
Ова е пример текст. Заменете го со ваша содржина. Само кликнете врз ова поле и додадете свој текст.