Нутритивни вредности во 100 грама 
Калории
Протеини
Масти
Јаглехидрати
Натриум
Калциум
Калиум
Железо
Магнезиум
Манган
Фосфор
Цинк

Рибофлавин
Витамин
486 kcal
16,54 гр
30,74 гр
 42,12 гр
  16 мг
   631 мг
  407 мг
     7,72 мг     
   335 мг
  2,723 мг 
 860 мг
     4,58 мг
  0,17 мг

А,Б1,Ц,Е
ПотеклоМодификацииПакување
100 % ПриродноБез ГМОЌесичка
Чиа семе

Достапен во: Тинекс, Рамстор, Жито Велес, Грандпром Зур, Гиго Трејд, Принц, Гранап, Омер компани, Денар дисконт, МБ Илинден, Футура, Меше промет, Шопе, Карат, Семафор, Балкопром, Монтенегро.