„Ние го правиме вашето јадење повкусно.”

Рајска Градина е македонски бренд кој постои од 2008 година.
Широката палета на производи вклучува разни видови на зачини, билни чаеви и
од неодамна во својата палета го додаде традициолналното макало од лук.